środa, 15 sierpnia 2012

Pstrąg bez ceregieli

Jak organizm sam wie czego chce, szczególnie kiedy ma energetyczne deficyty.
Ryba. Po wstrętnym choróbsku miałam ochotę tylko i wyłącznie na rybę. Przez trzy dni myślałam o zwykłych majerankowych płotkach, tak za mną chodziły. A że nigdzie w okolicy płotek nie było, zadowoliłam się pstrągiem.
Zwykły, oczyszczony pstrąg usmażony na patelni w cytrynowo-czosnkowym maśle. Oprószony koprem. Wszystko na temat. 


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Zioła do naszych potraw i nalewek

Zioła do naszych potraw i nalewek
Tniemy dobra z naszego ogrodu, oregano, miętę i szałwię. Oregano suszymy i dodajemy do pizzy, mięsa i sosów. Z szałwii robimy syrop na kaszel. A z mięty herbatkę.