sobota, 25 sierpnia 2012
Karkówka z kluskami śląskimi i szybką pekińską
Prosty obiad - duszona karkówka, kluski śląskie i chińska, czy też pekińska kapusta gotowana krótko w osolonej wodzie polana tartą bułka z masłem.
Kapusta pekińska z bułka tartą
Duszona karkówka
1 komentarz:
Mariola Łyczak
5 października 2012 08:10
śląskie danko,mój mąż musi je co niedzielę zaliczyć:)super
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Zioła do naszych potraw i nalewek
Tniemy dobra z naszego ogrodu, oregano, miętę i szałwię. Oregano suszymy i dodajemy do pizzy, mięsa i sosów. Z szałwii robimy syrop na kaszel. A z mięty herbatkę.
śląskie danko,mój mąż musi je co niedzielę zaliczyć:)super
OdpowiedzUsuń