Drugi, tzn przy drugim pieczeniu? Jeśli tak to może być. Przy pierwszym pieczeniu gliniana forma musi się "wypalić". Pierwszy mój chleb także przywarł, co mnie zaraz na początku załamało, ale nie zniechęciło.
Tniemy dobra z naszego ogrodu, oregano, miętę i szałwię. Oregano suszymy i dodajemy do pizzy, mięsa i sosów. Z szałwii robimy syrop na kaszel. A z mięty herbatkę.
Właśnie chleb dukana rewelacja ale dopiero ten drugi odpadł sam od gara
OdpowiedzUsuńa jeszcze gdyby ten chlebek tak masełkiem wysmarowac albo smalcem pycha
UsuńDo każdego świeżego chleba pasuje masło. Smalec też jak najbardziej, ale nie każdy lubi. Zależy też od smalcu, taki samorobny to jak najbardziej.
UsuńDrugi, tzn przy drugim pieczeniu? Jeśli tak to może być. Przy pierwszym pieczeniu gliniana forma musi się "wypalić". Pierwszy mój chleb także przywarł, co mnie zaraz na początku załamało, ale nie zniechęciło.
OdpowiedzUsuń