czwartek, 31 stycznia 2013

Zapieczone COŚ

Wieczór to taka pora dnia, kiedy nie wiemy na co mamy ochotę. Jeśli okaże się, że w lodówce mamy gotowe ciasto francuskie, to jesteśmy uratowani. A jeśli oprócz ciasta znajdziemy w lodówce jeszcze kawałek salami, krakowskiej, parówki, lub innej kiełbaski to jesteśmy w domu. A jeśli jeszcze dołożymy kawałek jakiegoś znalezionego sera to już mamy wspaniałą przekąskę typu "coś z niczego".






Coś bez opisu.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Zioła do naszych potraw i nalewek

Zioła do naszych potraw i nalewek
Tniemy dobra z naszego ogrodu, oregano, miętę i szałwię. Oregano suszymy i dodajemy do pizzy, mięsa i sosów. Z szałwii robimy syrop na kaszel. A z mięty herbatkę.